Ο Φασίστας Παύλος Φύσσας . Fascist Pavlos Fyssas .





Ο Παύλος Φύσσας , μετά απ΄ τη δολοφονία του από τον Γεώργιο Ρουπακιά ( άλλο Φασίστα - Χρυσαυγίτη ), έγινε αμέσως... ''Αντιφασίστας'' !
Δρόμος στο Κερατσίνι που ονομαζόταν ''Παναγή Τσαλδάρη'', μετονομάστηκε σε " Παύλου Φύσσα '' και στήθηκε μνημείο στο όνομά του... !

Στο όνομα ποίου ; Του Δολοφόνου , όπως αυτοαπεκαλείτο ( killah p )!

Ποιός όμως είναι Φασίστας ; 

Φασίστας είναι αυτός που βαράει ή σκοτώνει λόγω της ιδεολογίας του, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ . Η δε ιδεολογία, είναι κι αυτή Φασιστική στην περίπτωση που προτρέπει σε βίαιες ή δολοφονικές συμπεριφορές .

Ο Κομμουνισμός είναι Φασισμός , διότι διδάσκει τη βία και συγκεκριμένα οι Μάρξ και Ένγκελς στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο, προτρέπουν τους οπαδούς τους σε ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΑΞΕΩΝ  !
Συνεπώς και κάθε Κομμουνιστής - τραγουδοποιός, είναι και αυτός ΦΑΣΙΣΤΑΣ, όπως αντιστοίχως και κάθε Ναζιστής raper ή οτιδήποτε άλλο . 
Ας δούμε τώρα μερικούς μόνο απ΄ τους << αντιφασιστικούς >> στίχους του ΦΑΣΙΣΤΑ Παύλου Φύσσα :


"...Σήκωσε την αντένα γαμώ τον φασισμό σου πουτάνας γέννα ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα . Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι' άλλα Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους .''( τραγούδι ''Γάμα τους'' )

"Άγκελα θά `θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο..." και ''θέλω να γίνω ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ μπουμπού μου, θέλω να γίνεις εσύ η μάνα του παιδιού μου'' !!!( τραγούδι ''Angela Merkel'' Killah P & Μετρονόμος, Άλμπουμ : ''Το Δόγμα Το Δώμα'' 2013 ).

Λοιπόν... είναι ή δεν είναι Φασιστικοί οι στίχοι αυτοί ; Εδώ λέει σαφώς πως θέλει να ΣΚΟΤΩΣΕΙ την Άγκελα Μέρκελ, να κάνει παιδί μαζί της και να ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ !!!
 
ΤΙ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠ΄ ΑΥΤΟ ;



ΓΙΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ...