Αναρχικοί έσπασαν επίτηδες άγνωστο κατάστημα ! Το άκρον άωτον της υποκρισίας και του Φασισμού .

 






Όχι δε διαβάσατε λάθος !

Κι όμως, οι ίδιοι Αναρχικοί, όχι μόνο δεν το αποκρύπτουν, όχι μόνο δεν ντρέπονται, αλλά τουναντίον, διαφημίζουν πως έσπασαν ένα άδειο και άγνωστο κατάστημα, για να μη... χαθούν τα μπακάλικα !!! Γράφουν στο ''indymedia'' :


'' Επιλέξαμε να σπάσουμε τις τζαμαρίες σε ένα μαγαζί που δεν έχει ανοίξει καν ακόμα την Παρασκευή 1 Μάρτη, στην γωνία Αραχώβης και Ζωωδόχου Πηγής, δίπλα στους σταθμευμένους δολοφόνους των ΜΑΤ.Τι θα γίνει άραγε αυτο το μαγαζί με τις ήδη εγκατεστημένες εσωτερικά και εξωτερικά κάμερες? Μπάρ, διασκεδαστήριο, μπραντσάδικο,γκουρμέ εστιατόριο,κόνσεπτ στορ...Λίγη σημασία έχει, ανεπιθύμητο στη γειτονιά! Ας παρέμβουμε με πολύμορφους τρόπους στα σκατομάγαζα πριν καν ανοίξουν, πριν είναι πολύ αργά,πρίν οι πεζόδρομοι γίνουν ασφυκτικοί,πριν τα μπακάλικα να είναι είδος προς εξαφάνηση.''


Εφ΄ όσον λοιπόν δε γνωρίζουν καν τι μαγαζί θα γινόταν το συγκεκριμένο που κατέστρεψαν, άρα μπορεί να γινόταν και μπακάλικο ! Άρα ακόμα και η ασύλληπτα  ηλιθιώδης δικαιολογία του τύπου ''το σπάσαμε για να μην χαθούν τα μπακάλικα'' αναιρείται απ΄ τους ίδιους τους Αναρχοναζίδες !


Συμπέρασμα :

Tragic 

Ραντεβού στον ψυχίατρο maybe ?