Σκάνδαλο με τα λεφτά της συναυλίας για την Ηριάννα Βασιλειάδου Λιναρδάκη !






Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, η Ηριάννα Βασιλειάδου Λιναρδάκη είναι μια 29χρονη υποψήφια διδάκτωρ της Φιλοσοφίας, η οποία καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 13ετή κάθειρξη και κατόπιν αθωώθηκε, με αφορμή το DNA της που βρέθηκε σε όπλα των Πυρήνων της φωτιάς, τα οποία βρέθηκαν θαμμένα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου .
Ως συνήθως, η Σάρα και η Μάρα του Αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους, ξεσηκώθηκε αθωώνοντας, την ευλόγως καταδικασμένη ως ένοχη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση !
Το αποκορύφωμα της διαμαρτυρίας, είναι η συναυλία που διοργανώθηκε στου Γουδή με τη συμμετοχή πολλών τραγουδιστών, 2 εκ των οποίων συμμετέχουν και στα φεστιβάλ της ΚΝΕ ( Δεληβοριάς-Μποφίλιου )! 
Οι διοργανωτές ισχυρίζονται πως στη συναυλία συμμετείχε 30.000 κόσμος .
Το ''κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης'' ήταν 5.00 ευρώ .
Βάλτε 30.000 επί 5 = 150.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που πήραν δεύτερο, τρίτο κ.ο.κ. ''κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης''... !
Το ποσό είναι τόσο μεγάλο που θυμίζει αυτά που μαζεύονται για καρκινοπαθείς, προκειμένου να πάνε για πανάκριβες θεραπείες στο εξωτερικό !!!
Μέχρι και το athensindymedia δεν άντεξε και δημοσίευσε το σκάνδαλο με κατακλείδα ''είναι πολλά τα λεφτά...'' !

Και ναι, που πήγαν άραγε όλα αυτά τα λεφτά ;
Η οικογένεια της Ηριάννας από την πλευρά της πόσταρε το εξής :

So simple !

Από τη μια ο Δικηγόρος που έχει αναλάβει αφιλοκερδώς την υπεράσπιση της Ηριάνας λέει πως δεν χρειάζονται καθόλου λεφτά για δικαστικά έξοδα και από την άλλη η οικογένειά της μάζεψε ένα τεράστιο ποσό για... ''δικαστικά έξοδα'', τα οποία στη συνέχεια έγιναν ''στήριξη κρατουμένων και προσφύγων'' !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...