Το Ισλάμ είναι Φασισμός και οι LGBT - Αναρχοκομμουνιστές τα τάγματα ασφαλείας του ! Islam is Fascism .






   Οι Αναρχικοί, οι Κομμουνιστές, οι ομοφυλόφιλοι αλλά και οι Σιωνιστές μετά των απανταχού της γης υπηρετών τους, υποστηρίζοντας το Ισλάμ ως δήθεν θρησκεία της αγάπης, υποστηρίζουν τον Φασισμό ! Χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο κατά του φασιστικού Ισλάμ ως ''Ισλαμοφοβία'', γίνονται στην ουσία συνυπεύθυνοι για τα χιλιάδες θύματα ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ στις Δημοκρατικές χώρες ! Στιγματίζοντας τους αντιφασίστες πολεμιστές του Ισλάμ ως ''Ισλαμοφοβικούς'' και διοργανώνοντας ( οι αναρχοκομμουνιστές ) απειλιτικές αντισυγκεντρώσεις εναντίον τους, γίνονται στην ουσία τα τάγματα ασφαλείας του Ισλάμ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων !  



 


Και για του λόγου το αληθές...



Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ 


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο – Η ΑΓΕΛΑΔΑ


187. «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο».

 189 . « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δηλ. τις άλλες Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων (δηλ. των άπιστων)».

  
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3Ο – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ – ΜΕΚΚΑ
3. « Εκείνοι που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν»… 
144. « Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των απίστων»…



ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο – Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΔΙΝΑ

37. « Η ανταμοιβή εκείνων που πολεμούν εναντίον του Αλλάχ και του προφήτη του (βλ. Ισλάμ) και που προσπαθούν να επεκτείνουν τη διαφθορά στη γη, θα είναι ο θάνατος, το μαρτύριο του σταυρού. Θα τους κόψετε τα χέρια και τα πόδια. Θα τους εξορίσετε από την πατρίδα τους. Αυτή θα είναι η εκτίμηση που θα τους καλύψει σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, τα μαρτύρια θα είναι ο κλήρος τους».

77. « Όσοι υποστηρίζουν το τρισυπόστατο του Θεού είναι βλάσφημοι. Μόνο ένας Θεός υπάρχει. Αν δεν αλλάξουν πίστη, τίμημα της ασέβειάς τους θα είναι το οδυνηρό μαρτύριο». 



 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7Ο – ΕΛ ΑΡΑΦ ΜΕΚΚΑ 

3. « Πόσες και πόσες πολιτείες δεν καταστρέψαμε σε ώρα νύχτας ή στο φως της ημέρας, ενώ οι κάτοικοι γεύονταν τις ηδονές της ανάπαυσης !».


 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8o – ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ – ΜΕΔΙΝΑ 

40. « Πολεμήστε τους ώσπου να μην υπάρχει πια σχίσμα κι ώσπου να θριαμβεύσει παγκόσμια η ιερή θρησκεία (το Ισλάμ). Αν ασπασθούν την πίστη μας, ο Αλλάχ θα είναι μάρτυρας της πράξης τους».


 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9Ο – Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΜΕΔΙΝΑ

 3. « Ο Αλλάχ και ο απεσταλμένος του δηλώνουν πως δεν υπάρχει πια συγγνώμη για τους άπιστους. Πρέπει να μεταστραφείτε. Αν επιμείνετε στη απιστία, να θυμάστε πως δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τη θεϊκή εκδίκηση. Ανάγγειλε στους άπιστους οδυνηρά μαρτύρια».

5. « Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους άπιστους, παντού όπου τους συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους. Πολιορκείστε τις πολιτείες τους. Στήστε τους παντού παγίδες. Αν μεταστραφούν, αν εκτελέσουν την προσευχή, αν πληρώσουν τον ιερό φόρο, αφήστε τους ήσυχους.
24. « Χτυπήστε τους (τους άπιστους). Ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας.
29. « Να πολεμάτε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα, που δεν απαγορεύουν εκείνα που έχουν απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο προφήτης του και που δεν κηρύττουν την αληθινή θρησκεία  (δηλ. το Ισλάμ). Να τους χτυπάτε ώσπου να πληρώσουν το φόρο με τα ίδια τους τα χέρια και να υποταχτούν».