Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες .


Ο πρόσφυγας και ο μετανάστης, είναι καλός μόνο όταν δεν είναι φορέας του Ισλαμο Φασισμού ή κάποιου άλλου φασιστικού μορφωματος, όπως ο Κομμουνισμός, ο Ναζισμός και η Αναρχία .  




Αυτούς τους μετανάστες πρέπει να βοηθούμε ως κράτος . 




Τους υπόλοιπους (δηλ. τους φασίστες), πρέπει να τους ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ειδ´ άλλως να τους απελαύνουμε ή να τους κλείνουμε φυλακή . Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να ποινικοποιηθεί το Ισλάμ, ο Κομμουνισμός και η Αναρχία, όπως έχει γίνει με τον Ναζισμό . 



Θα πρέπει ακόμα να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε αλλοδαπός ή ημεδαπός που κατέχει σύμβολα ή βιβλία τα οποία σχετίζονται με τις ως άνω φασιστικές θεωρίες . Όταν γίνουν όλα αυτά, 
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . Ως τότε, οι φασίστες θα σπέρνουν τον τρόμο με όλους τους γνωστούς τρόπους : πλύση εγκεφάλου με γκραφίτι, συνθήματα και αφίσες, στοχοποιήσεις και δολοφονικές επιθέσεις, ανατινάξεις Αστυνομικών τμημάτων, βανδαλισμούς Ιερών Ναών, καταλήψεις κτηρίων κ.ο.κ.




Αλλά και αυτοί οι Χριστιανοί Πρόσφυγες και μετανάστες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τον αριθμό που μπορεί να φιλοξενήσει η Χώρα μας. Υπάρχουν κι άλλες Χριστιανικές Χώρες να πάνε να μείνουν αν θέλουν . Δεν είναι σωστό το να βάλουν περισσότερο βάρος στους ώμους της Χώρας από την οποία ζητούν φιλοξενία !
Υπηκοότητα ας τους χορηγείται. Ιθαγένεια όμως όχι. Έλληνας Ιθαγενής λέγεται και είναι μόνο όποιος έχει γονείς Έλληνες .
 Οι λαθρομετανάστες τέλος, εννοείται πως πρέπει να απελαύνονται προς όποια κατεύθυνση επιθυμούν και αν αυτό δεν γίνεται, τότε πίσω στην Χώρα τους .
Πολύ θα θέλαμε να τους φιλοξενήσουμε, όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα.